TweetDeck voor iPad en iPhone binnenkort volledig vernieuwd

TweetDeck krijgt een volledige restyling. De app is volledig herschreven en bevat functies die ook al in de Android-versie waren ingevoerd.

tweetdeck iconTweetDeck gaat binnenkort in een nieuwe versie voor de iPhone en iPad verschijnen. Over een paar weken komt er een iPhone-update waarin functies uit de huidige Android-versie zijn meegenomen. Via het officiële blog legt community-manager Richard Barley van TweetDeck uit, dat het team de iOS-versie van de app volledig heeft herschreven. TweetDeck zal de lat voor iOS-apps weer een stuk hoger leggen, voorspelt Barley. Een “emmer vol magie” zal ervoor zorgen dat de app straks kwaliteit en innovativiteit uitstraalt. In de iPhone- en iPad-versie van de app zal straks sprake zijn van flexibele kolommen.


tweetdeck nieuwDaarbij kunnen mentions, Twitter Lists, Direct Messages en Facebook-berichten door elkaar lopen. Je bepaalt zelf wat er in elke feed te zien is. Ook kun je de feeds los van elkaar laden. De applicatie bevindt zich momenteel in de testfase en zal daarna ter review naar Apple worden gestuurd. Binnen een paar weken kunnen we dan de definitieve update installeren. Tijdens de conferentie SXSW (deze week in Austin, Texas) zullen de twee oprichters van TweetDeck al 50 testexemplaren van de app beschikbaar stellen aan aanwezigen. Zij kunnen de beloofde “all kinds of wonderfull” al ervaren.

Downloaden: TweetDeck (gratis – nieuwe versie nog niet in de App Store verkrijgbaar)
Meer info: TweetDeck Blog

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.