iPad 2 veel sneller dankzij iOS 4.3 en betere hardware

Uit de eerste performance-test van de iPad 2 blijkt dat deze dankzij iOS 4.3 veel sneller is dan de eerste iPad en de Galaxy Tab, Galaxy S en Nexus S.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ipad 2 snelheidAfgelopen week kon de pers alvast de iPad 2 een paar minuten vasthouden tijdens een persevent. Tijd om de iPad 2 echt aan een benchmark te onderwerpen, was er nog niet. Inmiddels zijn de eerste snelheidstests binnen en daaruit blijkt dat de iPad 2 een behoorlijke voortgang heeft geboekt, vergeleken met de iPad 1 en concurrerende apparaten. CNET UK gebruikte de SunSpider JavaScript Benchmark, als indicatie voor de algemene performance tijdens het internetten. Uit de test bleek aanvankelijk dat de iPad 2 viermaal sneller is dan de originele iPad. Dit bleek echter niet alleen aan de hardware te liggen.


De eerste generatie iPad wordt namelijk ook sneller als je iOS 4.3 installeert. De iPad 2 bleek driemaal sneller dan de Galaxy Tab, de Galaxy S en de Google Nexus S. De iPhone 4 wordt met de update naar iOS 4.3 zo’n 2,5 keer sneller.

Reacties: 50 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.