Nearby-tracker in Pokémon Go

Zo werkt de Pokémon Go Nearby-tracker: zoek Pokémon in de buurt

Hoe weet je welke Pokémon in de buurt zijn in Pokémon Go? Daarvoor gebruik je de Nearby radar en in deze tip leggen we uit hoe je die gebruikt.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door iCulture.

Hoe weet je in Pokémon Go welke Pokémon in de buurt rondhangen? Daarvoor gebruik je de verbeterde Nearby-radar, waarmee je precies kunt zien waar je naartoe moet lopen om die ene Dratini te vangen. Deze tip legt uit hoe de Nearby-tracker werkt en hoe je het gebruikt.

Nearby-tracker in Pokémon Go met hond

Pokémon Nearby-tracker: zoek Pokémon in de buurt

De Nearby-tracker vind je rechtsonder in de game en werkt als volgt:

  1. Tik op de Nearby-tracker rechtsonder in beeld. Je ziet meteen welke Pokémon er bij jou in de buurt zijn, inclusief een foto van de nabijgelegen Pokéstop.
  2. Tik op de gewenste Pokémon, bijvoorbeeld Mr. Mime in het voorbeeld hieronder.
  3. Je krijgt nu een foto van de Pokéstop. Herken je niet meteen waar je moet zijn, tik dan op de voetstapjes om er naartoe te lopen.

Pokémon Go Nearby Tracker

  1. Je ziet nu je eigen locatie en de locatie van de Pokéstop. Als je dichtbij komt zou de Pokémon zich ergens in de buurt moeten bevinden.
  2. Ben je te lang onderweg of wacht je te lang, dan zul je een melding krijgen dat de Pokémon is gevlucht.

Pokémon Go Nearby Tracker

Staat de Pokémon op de eerste regel links in de lijst, dan is deze het dichtste bij. De Pokémon rechtsonder in de lijst is het verste weg. De volgorde geeft dus aan hoe ver de Pokémon weg is.

Belangrijk om te weten is dat dit niet de Pokémon zijn die je krijgt te zien bij een Lure of als je Incense gebruikt. Misschien zie je wel een Squirtle op de lijst, maar dit betekent dus niet dat je hem kunt lokken met Incense.

Je kunt de Nearby-tracker vooral goed gebruiken bij zeldzame Pokémon die je nog niet hebt. Ze worden in de Nearby-functie weergegeven als grijs silhouet. De meeste Pokémon zijn maar een paar minuten aanwezig op een bepaalde plek, dus je zult snel moeten handelen.

Bijzondere Pokémon in de buurt vinden
Er zijn gelukkig nog andere manieren om bijzondere Pokémon in de buurt te vinden. Daarvoor zijn er apps en websites zoals PokéRadar en PokeVision. We hebben ze apart besproken in onze applijst om bijzondere Pokémon te vinden.

Wil je meer weten over Pokémon Go? Lees dan onze andere artikelen:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt december 2019
Categorie Apps
Onderwerp pokemon