Zombies Run! op de Apple Watch

Zombies, Run! nu op de Apple Watch, met nieuwe hardloopschema’s

De bekende hardloopgame Zombies, Run! is nu op de Apple Watch te spelen. Start missies en bekijk je voortgang op de Apple Watch. Ook zijn er nu trainingsschema's voor 10K en halve marathon.

Zombies, Run! kent iedereen wel, als hét ultieme zombies-hardloopspelletje. Je trekt je hardloopschoenen aan, doet oordopjes in en slaat op de vlucht voor de zombies, terwijl je ondertussen aan het sporten bent. Vanaf nu is Zombies, Run! ook op de Apple Watch te gebruiken en is er nog meer keuze uit trainingsschema’s. Je kunt nu ook trainen voor de 10 kilometer (10K) of een halve marathon.

Zombies Run op de Apple Watch

Zombies, Run! op de Apple Watch

Nu Zombies, Run! op de Apple Watch te gebruiken is, kun je alles regelen zonder op je telefoon te hoeven kijken.
Je kunt een missie starten en beëindigen en onderweg je voortgang bekijken. Wil je je voortgang volgen, dan is het wel handig als je een set draadloze Bluetooth-oordopjes hebt.

Een andere verbetering is dat je nu gratis trainingsplannen op maat kunt volgen. Je krijgt dan een wekelijks schema te zien, waarmee je in een paar weken je trainingsdoel haalt. En het is niet alleen voor mensen die net beginnen, want je kunt met deze app ook trainen voor de 10 kilometer en voor de halve marathon (21 kilometer). Voor de 10K zijn er zelfs twee trainingsplannen: eentje voor beginners en een andere voor mensen die al wat meer ervaren zijn. Tijdens het uitvoeren van de trainingen speel je gewoon de zombiegame, zodat je ongemerkt de wereld redt. Elke training is een missie, waarbij je via je oordopjes de dialoog hoort, die is ingesproken door professionele acteurs.

Zombies Run trainingsschema

Zombies, Run! bestaat al een aantal jaren en is in de loop van de tijd steeds verder uitgebreid. Er zitten nu meer dan 200 missies in, die deels zijn geschreven door gastauteurs zoals Margaret Atwood, Joanne Harris en Elizabeth Bear. Afgelopen oktober was er de eerste virtuele wedstrijd, waar 2.500 hardlopers aan meededen. Ze renden afstanden van 5 of 10 kilometer, in 48 landen wereldwijd. In totaal legden de spelers daarmee 14.479 km af.

Revisiegeschiedenis:

  • 2015 - 26 november: Incorrecte opmerking (berekening) over afstand tot de maan verwijderd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 november 2015, 22:09
Categorie Apps
Onderwerpen hardlopen, zombies

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.