Steve-Jobs-Film

Script van nieuwe Steve Jobs-film nu al online te lezen

Wil je het complete script van de nieuwe Steve Jobs-film alvast lezen, dan is dat nu mogelijk. De distributeur van de film heeft het complete Engelstalige script online gezet.

Steve-Jobs-Film
Hoewel de nieuwe Steve Jobs-film nog in Nederland in premiere moet gaan, is het volledige Engelse script al te lezen. Mocht je dus geen behoefte hebben aan een bezoekje naar de bioscoop, maar wel graag alle conversaties uit de film wil weten, dan is dit script een goed alternatief.

Steve Jobs weinig succesvol in Amerikaanse bioscopen

De nieuwste Steve Jobs-film, met daarin Michael Fassbender als de oud-CEO van Apple, heeft het in Amerika niet heel erg goed gedaan. De film werd al uit enkele bioscopen gehaald en brengt tot nu toe weinig geld in het laatje. Om iedereen toch de kans te geven om een deel van de film mee te pikken, heeft Universal Pictures het complete script van de film online gezet.

Wij kregen vorige maand de film al te zien tijdens een speciale persviewing. In onze review roemden we vooral de rol van Michael Fassbender als Steve Jobs en Kate Winslet als zijn rechterhand Joanna Hoffman. Ook Steve Wozniak, vriend en mede-oprichter van Apple, was positief over Seth Rogan die in de huid van Wozniak kroop. Jony Ive is echter minder positief over Steve Jobs-films in het algemeen.

Steve Jobs draait vanaf 3 december in de Nederlandse bioscopen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 november 2015, 18:00
Categorie Apple
Onderwerpen film, steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.