ZiPhone 2.5 is uit: makkelijke GUI-unlock voor firmware 1.1.4

De opvolger van de gemakkelijke GUI-unlock voor iPhones met firmwareversie 1.1.4 is uit. Met ZiPhone 2.5 kun je met een paar klikken eenvoudig je iPhone weer volledig klaar maken voor bellen op alle Nederlandse en Belgische netwerken.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ZiPhone 2.5Het wachten op Zibri’s opvolger voor iPhone firmwareversie 1.1.4 van zijn inmiddels welbekende Zibri Unlock is over: zojuist is ZiPhone 2.5 uitgekomen in een GUI-versie voor zowel MacOS als Windows. Met ZiPhone kun je met een paar klikken eenvoudig je iPhone met firmwareversie 1.1.4 volledig jailbreaken, activeren en unlocken, waardoor je iPhone als vanouds weer op alle Nederlandse en Belgische netwerken is te gebruiken. Zibri’s ZiPhone wordt momenteel beschouwd als de meest eenvoudige methode voor zowel MacOS als Windows.


Een mogelijk nadeel aan Zibri’s nieuwe 2.5-versie is dat een downgrade van de bootloader naar versie 3.9 verplicht is (zie onze reactie hieronder voor een uitleg). Dit is op zich een volledig veilige methode, maar als het misgaat tijdens die procedure zit je in het ergste geval met een dure brick opgescheept.

Daarnaast wordt aangeraden om geen gebruik te maken van de Update-methode van iTunes, maar je iPhone compleet te restoren naar 1.1.4 (alleen voor reeds in gebruik zijnde iPhones en nadat je een goede backup hebt gemaakt natuurlijk!). Met een restore naar originele staat voorkom je dat oudere applicaties dwars gaan liggen of erger nog: niet meer herkend worden en toch ruimte blijven innemen. Hoe je moet restoren vind je in onze wiki.

Je kunt ZiPhone 2.5 downloaden via Zibri’s Download Server: Download ZiPhone. Veel unlockplezier! Meer informatie en hulp vind je in het bijbehorende forumtopic.

ZiPhone 2.5 is now on download site for
you all to enjoy.
I decided to release it for everyone since MANY
are helping supporting sponsors.
And it would not have been fair to them.
I suggest you to do a restore to 1.1.4
not an update. Because installer keeps old
installed apps in it’s cache and you would have problems.
Hoping people at conceited software resolve that soon.
After restore to 1.1.4, just use “ziphone -Z Y” or the first
button on GUI versions.

Have fun !
And thanks to everyone for supporting and caring!

Stay tuned ! More interesting things are coming up on this site!

Namaste!
Zibri.

Voor diegenen die de update naar firmware 1.1.4 gaan doen, is het goed om te weten dat de iFoneguide Repo inmiddels ook een versie voor 1.1.4 klaar heeft. Denk er dus aan dat je bij je Installer.app Repo Sources eerst de iFoneguide 1.1.3 Repo verwijderd en pas daarna de nieuwe iFoneguide Repo 1.1.4 toevoegt, zodat je zeker weet dat je de juiste versies van het NL Taalpakket, de T9-woordaanvulling, enzovoorts installeert. Meer informatie over de iFoneguide 1.1.4 Repo vind je in dit nieuwsitem: iFoneguide Repo helemaal klaar voor iPhone firmware 1.1.4

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

57 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.