Zet een tijdstempel op je foto’s: TimeStamp

TimeStamp is een nieuwe applicatie waarmee je een tijd- of datumstempel op je foto's kunt laten zetten. De tekst komt in groen, rood, blauw of zwart onder de foto te staan.

timestampTimeStamp is een nieuwe applicatie in de App Store waarmee je een ouderwets gezellig tijdstempel op je foto’s kunt zetten. De ontwikkelaar is nogal zeker van zijn zaak: hij noemt het de langstverwachte camera-applicatie. TimeStamp zet onder elke foto een datum en tijdstip, waarbij je kunt kiezen uit vier kleuren en twee formaten. Bij de datum is keuze uit MM/DD/YYYY (helaas geen DD/MM/YYYY) of een uitgeschreven formaat, zoals Nov 3, 2008.

Eventueel kun je ook alleen de datum of het tijdstip laten afdrukken. De ontwikkelaar heeft plannen om de applicatie nog verder uit te breiden. Hij verkoopt TimeStamp tijdelijk voor €1,59 als een soort introductieaanbieding. Dezelfde ontwikkelaar (Sakshi Arts) maakte ook de applicatie i-map-u en heeft dringend een cursus nodig om mooiere applicatie-iconen te maken, want die van TimeStamp ziet er echt niet uit.

Installeren: Timestamp (€1,59 / $1,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 november 2008, 9:01
Categorie Apps
Onderwerpen datum, fotografie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.