Yo chatapp krijgt soort van nut

Yo krijgt een functie: links versturen na update

De chatapp Yo laat je nu links versturen naar andere yo'ers, en heeft allerlei scriptjes die je kan activeren voor een Yo-bericht.

Yo chatapp krijgt soort van nutHet begon als een flauwe grap-app waarmee je puur het woordje ‘Yo’ verstuurde naar vrienden, maar inmiddels heeft Yo een update gekregen die de app zowaar naar een serieuze chatapp duwt. Waar je voorheen alleen ‘Yo’ naar andere gebruikers kon sturen, kan je die korte groet nu voorzien van een link die op je klembord staat. Zo is Yo dus opeens een dienst geworden om links mee uit te wisselen.

Je verstuurt een link door een lange druk op een gebruikersnaam in de app. Maar voortaan is het ook mogelijk echte namen weer te geven. Nadat je ervoor hebt gekozen in de app, kan je jouw echte naam weergeven en je profiel zelfs voorzien van een foto. Ook kan je een hashtag verzenden. De app houdt bij wat de populairste uitspattingen zijn op een aparte webpagina.

Yo link versturen Yo scripts toevoegen

Om er nog een schep bovenop te doen, is Yo voorzien van een functionaliteit die sterk doet denken aan IFTTT. Je kan allerlei scriptjes activeren om bericht te worden. Plaatst een vriend een nieuwe foto op Instagram? Dan ontvang je een Yo. Heeft je favoriete website een nieuw bericht? Dan krijg je een Yo. Obama kondigt een nieuwe wet aan? Yo. Het zijn akelig specifieke handelingen voor de chatapp die zo simpel, of onzinnig, begon. De app biedt zelfs integratie met IFTTT zelf, wat de mogelijkheden eindeloos maakt. (Zet iemand je Hue-verlichting aan? Yo.)

Welke functies zou Bark binnenkort krijgen?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 augustus 2014, 13:23
Categorie Apps
Onderwerpen chatten, ifttt, instant messaging, yo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.