sansa-connect-availabile.jpg

Yahoo gaat Apple iPod aanvallen met eigen muziekspeler

Yahoo gaat samen met Zing en SanDisk een iPod-concurrent op de markt brengen. De muziekspeler is gebaseerd op de Sansa Connect.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Yahoo gaat samen met mp3-spelerfabrikant Sandisk en het pas opgerichte bedrijf Zing een nieuwe digitale muziekspeler op de markt brengen, die de iPod van de kaart moet vegen. De muziekspeler is draadloos en is in feite een speciale uitvoering van de Sansa Connect, die Sandisk al eerder uitbracht. Met de speler kun je muziek downloaden zonder pc in de buurt. De nieuwe mp3-speler gaat rond de $250 kosten. Sandisk is in Europa nog relatief onbekend, maar in de VS staan ze op de tweede plaats, na de iPod.

sansa-connect-availabile.jpgOp het Yahoo Music Blog zijn meer details te vinden: met de muziekspeler kun je luisteren naar radiostations, muziek downloaden, muziek uitwisselen met vrienden via Yahoo! Messenger en foto’s van Flickr bekijken. Dat alles is mogelijk via Wi-Fi. Nog meer unieke functies die je niet in de iPod of Zune vindt: persoonlijke radiostreams via LAUNCHcast radio, onbeperkte muziekdownloads voor $12 per maand via Yahoo! Music Unlimited, dynamisch geupdate mixlijsten, uitwisselen van muziekaanbevelingen met vrienden via Yahoo! Messenger, ook wanneer deze geen Sansa Connect heeft en online foto’s van Flickr bekijken. Toch zal de Sansa Connect het nog moeilijk krijgen. De Wall Street Journal heeft er een uitgebreid artikel over.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2014, 22:11
Categorie iDevices
Onderwerpen muziek, yahoo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.