XFLEX: iPad neerzetten met flexibele standaard

De XFLEX is een flexibele standaard waar je de iPad op kunt bevestigen. Een zware basis zorgt ervoor dat hij niet zomaar heen en weer beweegt.

XFLEXMet de XFLEX bevestig je de iPad op een flexibele arm, zodat je hem in iedere mogelijke positie kunt neerzetten. Onderaan de arm zit een zware basis die je makkelijk bijvoorbeeld in een tas of tussen een bank haakt. Hierdoor kun je de iPad op plekken neerzetten waar normaal gesproken geen platte, harde ondergrond is.

Omdat je de arm van de XFLEX alle kanten op kunt draaien, is het mogelijk om je iPad recht te hangen ongeacht de positie van de basis. Hierdoor kun je hem op een schuin oppervlak neerleggen, maar ook bijvoorbeeld in een tas steken. In voorbeelden is te zien hoe je de iPad hiermee makkelijk in een auto, op bed of naast een bank hangt. De enige voorwaarde is dat de XFLEX niet in een positie ligt waardoor de basis zomaar heen en weer schuift.

De makers van de XFLEX zamelen via Kickstarter geld in voor het project. Met een donatie van 110 dollar (inclusief verzendkosten) ben je verzekerd van de iPad-standaard, mits de makers hun beoogde 20.000 dollar binnen een maand weten te verzamelen. Het geld wordt pas van je creditcard gehaald nadat het geld aan het einde van het project is verzameld.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 december 2012, 12:51
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, standaard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.