‘Apple test ontwerpen Apple-televisie bij Aziatische fabrikanten’

Apple test op het moment ontwerpen voor de Apple iTV bij Chinese fabrikanten. Sharp en Hon Hai zijn hierbij betrokken.

Apple iTVApple test op het moment bij Aziatische fabrikanten meerdere ontwerpen voor een Apple-televisie. Dit meldt de doorgaans goed ingelichte The Wall Street Journal op basis van bronnen. Foxconn-moederbedrijf Hon Hai zou in samenwerking met Sharp hierbij betrokken zijn. Het zou nog niet gaan om een officieel project: de ontwerpen zouden zich nog in de testfase bevinden. De televisieplannen van Apple lijken nu wel een serieuze vorm te krijgen: eerder deze maand hintte Apple-CEO Tim Cook in een interview nog naar een potentiële televisie.

The Wall Street Journal heeft eerder ook al verhalen over de Apple iTV de wereld in geholpen: zo zei de krant half december 2011 nog dat Apple contentdeals aan het sluiten was. Volgens geruchten zal de televisie van Apple in 2013 op de markt verschijnen.

Het is nog niet duidelijk wat de Apple iTV precies zal behelzen. Eerdere geruchten wezen onder andere op spraakbesturing via Siri. Op het moment heeft Apple al de Apple TV, een mediahub die je op je televisie kunt aansluiten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 december 2012, 9:44
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp apple tv

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.