WWDC 2010-keynote en aankondiging iPhone 4 online te bekijken

De keynote van WWDC 2010 is op de website van Apple te bekijken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

steve jobs keynoteGisteren presenteerde Apple de iPhone 4 tijdens de openingskeynote van WWDC. Een live videostream was er traditiegetrouw niet, maar gelukkig is Apple wel snel in het beschikbaar stellen van de videoregistratie. De volledige video is nu op de website van Apple te bekijken (Quicktime vereist); dit werkt zowel op de desktop als op de iPhone/iPod/iPad.

Aanvankelijk was het nogal druk op de Apple-servers op het moment dat de video online verscheen, maar de drukte zou inmiddels al wat afgenomen moeten zijn. Mocht het toch nog te druk zijn en/of wil je de keynote-video liever via YouTube bekijken: dat kan ook. We hebben de YouTube-video onderaan dit artikel gezet. Een andere optie is om je de abonneren op de videopodcast van Apple-keynotes. De laatste keynote verschijnt dan vanzelf in iTunes (en op je iPhone als je daarop podcasts synchroniseert).

De keynote is hier te zien op de Apple-website: WWDC 2010 keynote. Je kunt de keynote ook bekijken via de ‘Apple Keynotes’ podcast.

Met dank aan de vele tipgevers, die dachten dat we de video dit jaar zouden overslaan πŸ˜‰

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 juni 2010, 19:01
Categorie Round-up
Onderwerpen iPhone 4, keynote, steve jobs, video, wwdc 2014 uitgelicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.