T-Mobile start nieuwsbrief over iPhone 4

T-Mobile heeft een speciale pagina geopend waarop je je kunt inschrijven voor de nieuwsbrief voor de iPhone 4. De iPhone komt in juli naar Nederland.

iphone 4 t-mobileT-Mobile zal bij de iPhone 4 waarschijnlijk weer de exclusieve aanbieder in Nederland zijn. De operator zette gisteren tijdens de WWDC-keynote al meteen een reclamebanner voor de iPhone 4 op de site (we noemden dat ook al even in de live-uitzending), waardoor duidelijk werd dat Apple ook deze keer weer voor T-Mobile heeft gekozen. Inmiddels is er een speciale pagina, waar je je e-mailadres in een bestand kunt laten opnemen, zodat T-Mobile potentiële klanten een nieuwsbrief kan sturen omtrent de lancering en de voorverkoop van de iPhone 4.

Natuurlijk gingen er ook gisteren meteen weer geruchten over een op handen zijnde lancering bij Vodafone of KPN, maar helaas zijn alleen accountmanagers en helpdeskmedewerkers bereid dergelijke geruchten te bevestigen. In Duitsland kondigde T-Mobile’s moederbedrijf Deutsche Telekom gisteren al aan dat de iPhone 4 in Duitsland in ieder geval exclusief bij T-Mobile zal blijven. De Duitsers kunnen al vanaf 15 juni een pre-order plaatsen, waarna de iPhone vanaf 24 juni officieel verkrijgbaar zal zijn.

In België en Nederland moeten we wachten tot juli. Eén telecomwinkelier noemt een datum van 5 juli (een maandag), maar daar valt nog op geen enkele manier bevestiging van te krijgen en is waarschijnlijk gewoon verzonnen.

Tipgevers: Martijn, Henk Pieter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 juni 2010, 19:00
Categorie Providers
Onderwerpen iPhone 4, nieuwsbrief, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.