Wunderlist ondersteunt iOS 8-extensie en iCloud Sleutelhanger

Todo-app Wunderlist voor iPhone en iPad laat je nu inloggen met iCloud Sleutelhanger en kan taken ontvangen vanuit de iOS 8-extensie.

Wunderlist iPad screenshot header tipsTodo-app Wunderlist, die zich zowel voor projectmanagement als je boodschappenlijst leent, heeft een stevige update gekregen voor iOS 8-bezitters. De applicatie maakt gebruik van twee functies die Apple’s laatste systeemsoftware introduceert. Zo kan je behalve met 1Password nu ook beveiligd inloggen in Wunderlist met Apple’s iCloud Sleutelhanger (Keychain) beheren op iPhone en iPad”>iCloud Sleutelhanger. Daarnaast kreeg Wunderlist een extensie.

Met de extensie kan je vanuit Safari en andere applicaties die extensies ondersteunen, rechtstreeks taken doorsturen naar Wunderlist. Voor links die je doorstuurt vanuit Safari, maakt Wunderlist rechtstreeks een takenlijst ‘Lees later’ aan. De titel van de webpagina is dan de taak, de URL en omschrijving van de website tref je in het notitieveld.

Wunderlist update deel extensie iPhone Wunderlist geïmporteerde taak iPhone

Wunderlist 3.1.6 voor iPhone en iPad rekent af met talloze fouten en moet sneller lopen dan voorheen, maar er is nog een vernieuwing in de update. Je kan voortaan een reactie bij een taak lang indrukken om hem weer te verwijderen. Dat voorkomt miscommunicaties.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 december 2014, 17:30
Categorie Apps
Onderwerpen takenlijst, todo, wunderlist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.