honden wuf tracker

WÜF is een nieuwe, slimme halsband voor honden

WÜF is een slimme halsband voor honden, waarmee je het gedrag kan bijsturen. WÜF let op meer dingen dan locatie en stappen.

honden wuf trackerNa alle activiteitentrackers voor mensen is het ook wel eens tijd dat onze trouwste huisgenoot een eigen tracker krijgt. WÜF presenteert zich als slimme halsband voor honden, met audio in twee richtingen, gps-locatie en spelelementen. Het doel is om je hond beter te kunnen trainen, gezonder en gelukkiger te maken. Investeerders op Kickstarter hebben er wel vertrouwen in, want het beoogde doel van $50.000 is al gehaald. Je hebt nog een paar dagen om ook mee te doen.

Helemaal nieuw is zo’n hondentracker natuurlijk niet. De bekendste is Fitbark, maar we schreven onlangs ook over de Lucky Tag en Whistle. WÜF wil nog net iets slimmer zijn, met een sensor die je aan een bestaande halsband vastmaakt. De eerste 10 mensen konden de WÜF voor $69 bestellen, maar nu het project bijna ten einde loopt is de prijs $99.

wuf-hondenhalsband

De sensor houdt de bewegingen, geluiden, activiteiten en locaties van de hond in de gaten. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar de hond zelf, maar ook naar de interactie met het baasje, zodat de bijbehorende app rekening kan houden met de relatie tussen hond en baas. De sensor weet na verloop van tijd hoe je tegen de hond praat en wat de favoriete speelactiviteit is. Vervolgens gaat WÜF je helpen om veel voorkomende problemen op te lossen, zoals angsten, teveel blaffen of trekken aan de halsband.

Meer info: Kickstarter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 december 2014, 10:46
Categorie Accessoires
Onderwerpen hond, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.