WTFJeans met iPhone-broekzak houdt nu vuil, vocht en straling tegen

De WTFjeans versie 3.0 is verkrijgbaar, een spijkerbroek met iPhone-opbergzakje. De stof is nu vuil- en vochtafstotend en houdt straling tegen.

wtf-jeansWTFJeans heeft een nieuwe uitvoering van de spijkerbroek met iPhone-broekzak uitgebracht. Deze jeans is nu vuil- en vochtafstotend en houdt straling tegen. Minder vaak wassen dus en geen bezorgdheid meer over ongewenste straling richting je private parts. De broek is opnieuw ontworpen aan de binnen- en buitenkant. Omdat de broek lager op je heupen hangt kun je je iPhone gemakkelijker uit het opbergzakje halen. Dat zakje is nog steeds bekleed met microfiber, zodat je je scherm meteen afveegt zodra je de iPhone in je zak steekt.

Er zijn nog wat andere details veranderd, zoals oranje stiksels binnenin de broek. In plaats van een USB-zakje zijn er nu extra grote zakken toegevoegd waar je gemakkelijk je handen in steekt. Coating met nanotechnologie zorgt ervoor dat de broek vuil- en waterafstotend is geworden. Water, cola, koffie, wijn, bier en olie rolt meteen druppeltjes van de stof, zonder geabsorbeerd te worden en vlekken achter te laten. Deze high-tech jeans kost €127 per stuk.

In 2010 schreven we een review van de eerste WTFJeans. Sindsdien is het kledingstuk steeds verbeterd, maar het idee is steeds hetzelfde gebleven: een broek voor mensen die een speciaal iPhone-opbergzakje willen hebben.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 april 2014, 12:49
Categorie Accessoires
Onderwerp kleding

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.