WSJ benadrukt: ‘Nieuwe iPhone toch voor Verizon’

Apple gaat mogelijk toch een iPhone aan Verizon leveren. In een aanvulling op een eerder artikel benadrukt Wall Street Journal dat het niet zomaar een CDMA-telefoon is.

att verizonThe Wall Street Journal heeft een update geplaatst op een artikel dat ze gisteren publiceerden. Daarin beweerden ze dat Apple een CDMA-telefoon voor Verizon gaat maken. Er ontstond al snel discussie of het inderdaad om een iPhone gaat, die via operator Verizon wordt uitgebracht, of simpelweg om een nieuwe iPhone die het CDMA-netwerk ondersteunt. Volgens WSJ gaat het toch echt om een Verizon iPhone.

Verizon zou al afspraken met Apple hebben gehad en bezig zijn het netwerk voor te bereiden. Alles lijkt in voorbereiding te zijn, Verizon en Apple hoeven alleen nog tot een overeenkomst te komen.

amerikaanse marktIn 2007 waren er ook al gesprekken, maar toen wilde de Amerikaanse operator vasthouden aan de eigen muziekwinkel. Inmiddels heeft Verizon zich met de Droid-lijn volledig op Android-toestellen gestort. Voor ons niet zo interessant allemaal want het nieuws dat er begin 2011 misschien wel een nieuwe iPhone aankomt is vooral interessant voor de Amerikanen. En geruchten over een Verizon iPhone zijn er al zo vaak geweest, dat het eindelijk eens tijd wordt dat we iets concreets te zien krijgen.

Meer info: Wall Street Journal
Dank aan alle tipgevers

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 oktober 2010, 16:28
Categorie Providers
Onderwerpen verizon, wall street journal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.