iPhone 4 ook simlockvrij en zonder abonnement in Finland

De Finse operator Elisa verkoopt de iPhone 4 nu ook zonder abonnement, nadat het alleenrecht van TeliaSonera was afgelopen. De prijs is redelijk in vergelijking met andere Europese landen.

elisa finland iphoneIn Finland is de exclusieve verkoop van de iPhone 4 via operator TeliaSonera gestopt. Sinds 2008 had TeliaSonera het alleenrecht in Noorwegen, Zweden, Denemarken en Finland. Je kon er de iPhone in combinatie met een tweejarig abonnement aanschaffen. Nu is de Scandinavische operator Elisa ook gestart met de iPhone 4. Het gaat om toestellen die je zonder abonnement kunt aanschaffen. Voor de 16GB iPhone 4 moet je €589 betalen en voor de 32GB-variant €689. Daarmee is het aanbod duurder dan in Zwitserland (€565/€660) maar goedkoper dan in Frankrijk (€629/€739).

De iPhone 4 is ook nog steeds zonder abonnement en simlockvrij in Engeland verkrijgbaar, maar alleen op afspraak. Dankzij een van onze tipgevers hebben we een aanvulling op ons koopoverzicht gedaan, om duidelijk te maken dat je bij bestelling van een iPhone in Engeland voortaan online moet inboeken bij welk filiaal en op welk tijdstip je je iPhone wilt afhalen. Er geldt bovendien een limiet van 2 stuks per klant. Kies je voor de online Apple Store, dan moet je in alle Europese landen rekening houden met een levertijd van 3 weken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 oktober 2010, 16:52
Categorie Providers
Onderwerp finland

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.