WSJ: ‘Massaproductie iPad mini gestart’

De massaproductie van de iPad min is van start gegaan, aldus bronnen van het doorgaans betrouwbare Wall Street Journal. De productie vindt plaats in Azië.

iPad miniDe massaproductie van de iPad mini is van start gegaan. Dit schrijft Wall Street Journal op basis van betrouwbare bronnen. Wall Street Journal’s bronnen hebben het in het verleden vaker bij het rechte eind gehad over nieuwe Apple-producten. Het Japanse Macotakara beweerde onlangs ook al dat de productie van de iPad mini is begonnen. Toen werd er echter gesproken over productie in Brazillië. Volgens Wall Street Journal werken Aziatische fabrikanten nu aan de iPad mini.

De iPad mini krijgt volgens Wall Street Journal’s bronnen een 7,85-inch display. Dit is in lijn met eerdere geruchten. De resolutie van de iPad mini ligt lager dan die van de iPad derde generatie, die van een Retina-resolutie gebruikmaakt.

Er zijn al langer geruchten over een kleinere iPad genaamd de iPad mini. Onlangs beweerde Fortune nog dat deze op 17 oktober aangekondigd zal worden.

Lees ook ons Dossier iPad mini met een opsomming van alle eerdere nieuwtjes en geruchten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 oktober 2012, 10:17
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen ipad, wall street journal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.