Wozniak bevestigt witte iPhone 4, pre-order bij Expansys gestart

De witte iPhone 4 lijkt toch te komen: Steve Wozniak heeft dit bevestigd en webwinkel Expansys is al begonnen met het verzamelen van pre-orders voor de witte iPhone 4.

witte iphoneSteve Wozniak, medeoprichter van Apple, heeft vandaag bevestigd dat de witte iPhone 4 bestaat. Hij gaf aan dat de vroege onderdelen van de witte iPhone 4 problemen opleverden met de camera, waardoor vertraging optrad en het apparaat een bijna mythische status kreeg. Wozniak gaf tijdens een videopodcast van Engadget aan, dat hij witte iPhone-onderdelen had besteld bij een tiener, die beweerde ze van Foxconn te hebben gekregen. Foxconn is de officiële fabrikant van de iPhone. Vervolgens gaf Woz toe dat Apple de problemen met de witte onderdelen heeft opgelost en dat we het witte toestel binnenkort kunnen verwachten. Hoe snel? Als het aan webwinkel Expansys ligt, heel binnenkort: zij zijn al begonnen met de pre-order van de witte iPhone 4.

Voor de witte 32GB iPhone 4 moet je £919,14 betalen en voor de 16GB-variant geldt vreemd genoeg dezelfde prijs. Omgerekend ben je voor de toestellen €977 per stuk kwijt. Ook Nederlandse telecomwinkels hebben de witte iPhone voor de vorm weer aan hun lijstje met toekomstige toestellen toegevoegd, overigens zonder dat ze al pre-orders verzamelen.

expansys iphone wit

Steve Wozniak zei in het interview met Engadget nog meer interessante dingen. Hij vertelde dat de foto’s die hij met de witte iPhone maakte, de indruk wekten alsof de foto’s door cellofaan waren genomen. Dit bevestigt eerdere geruchten, dat de witte iPhone licht lekte, wanneer de flitser van het toestel werd gebruikt. Woz gaf ook aan dat hij twee Verizon iPhone’s gaat kopen, een zwarte en een witte. Hij heeft momenteel al drie iPhones via AT&T in bezit. Verder prees Woz Android: het besturingssysteem heeft veel functies die op de iPhone ontbreken, zoals het Swype-toetsenbord en de manier waarop je gesproken commando’s kunt geven.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 januari 2011, 9:53
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen preorder, steve wozniak, witte iphone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.