Woolf: 3D-video’s maken op je iPhone met Nederlands opzetstuk

Het Nederlandse indiegogo-project Woolf belooft het mogelijk te maken 3D-video's te schieten met je iPhone-camera.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Woolf3D op smartphones was als trend zo snel verdwenen als hij gekomen was. Voor de enkeling die graag alsnog driedimensionale beelden met z’n iPhone wil schieten, biedt het Nederlandse Indiegogo-project Woolf uitkomst. De Woolf is een opzetstuk voor je iPhone, die het camerabeeld in tweeën splitst. Hierdoor kan een bijbehorende app er driedimensionale beelden van maken. Om deze 3D-beelden te bekijken moet je een brilletje met een blauw en een rood glas opzetten.

De Woolf bestaat uit papier: krijg je het opzetstuk toegestuurd, dan zul je hem zelf in elkaar moeten vouwen. De benodigde kartonnen 3D-bril wordt ook meegestuurd als je een Woolf bestelt.

Omdat de Woolf een project op Indiegogo is, moeten de makers eerst een minimumbedrag van 7.500 dollar inzamelen voordat ze de brilletjes en opzetstukken naar kopers kunnen sturen. Het geld wordt ook pas van je creditcard gehaald als het minimumbedrag op de laatste dag is ingezameld. Door 15 dollar te doneren ding je mee naar één Woolf-pakket. Leg je meer geld neer, dan kun je bij een succesvol project rekenen op meer opzetstukken en brillen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 maart 2013, 11:07
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerpen 3d, indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.