Fortress 2: aluminium iPhone 5-bumper met flesopenener

De Fortress 2 is een aluminium iPhone 5-bumper met een kleine flesopener op de zijkant. De bumper verwijder je van je iPhone door op twee knoppen te drukken.

Fortress 2Een flesopener op je iPhone is inmiddels niks nieuws: in 2010 schreven we nog over een case die het mogelijk maakte om je biertje met de achterkant van je iPhone te openen, waarna er genoeg alternatieven volgden. De Fortress 2 is één van deze alternatieven, maar is wel een stuk subtieler en stijlvoller dan zijn concurrentie. Deze bumper lijkt voornamelijk bedoeld om de zijkanten van je iPhone 5 te beschermen, maar heeft aan de rechterzijde een klein uitsteeksel waar je een flessendop in kunt steken.

De bumper is gemaakt van aluminium en ziet er daardoor ook fundamenteel anders uit dan de bumpers die Apple maakt voor de iPhone 4 en iPhone 4S. Je buigt de bumper dan ook niet om je iPhone heen, maar verwijdert de onderkant door op twee knoppen aan de zijkanten te drukken. Je moet wel diep in de buidel tasten om zo’n aluminium flessenopener rond je iPhone te bevestigen: het accessoire wordt verkocht voor maar liefst 100 dollar, plus zo’n 35 dollar aan verzendkosten naar Nederland of België.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 maart 2013, 16:30
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.