Witte onderdelen en eerste hoesjes voor vierde generatie iPhone

Op internet zijn foto's verschenen van witte onderdelen voor de volgende generatie iPhone. Ook zijn de eerste hoesjes inmiddels klaar, als we de geruchten mogen geloven.

iphone wit voorzijdeEen paar dagen geleden bracht reparatiedienst SmartphoneMedic al vermoedelijke onderdelen van de volgende generatie iPhone naar buiten. Op de Taiwanese website Apple.pro zijn nu meer foto’s verschenen en voor het eerst zit daar ook een wit iPhone-frontje bij. Apart is dat de witte iPhone volgens de foto’s ook een witte voorzijde krijgt. Het raamwerk rondom het scherm, inclusief de homeknop, was tot nu toe altijd zwart.

iphone apple proDe echtheid van de foto’s zal pas in juni/juli aan het licht komen. Onduidelijk is of het om originele onderdelen gaat of om (oneerbiedig gezegd) een screenprotector waaraan wat onderdeeltjes zijn vastgeplakt. Ook dubieus zijn de hoesjes voor de nieuwe iPhone-generatie, die in China zijn gesignaleerd. HardMac heeft een foto van dergelijke hoesjes ontvangen van contacten in China.

Fabrikanten zijn blijkbaar zeker genoeg van hun zaak dat dit de vorm van de nieuwe iPhone wordt, dat ze de fabricage alvast in gang hebben gezet. Wie zich alvast aan hoesjes wil vergapen: er zijn op groothandelssites zoals Alibaba al tientallen hoesjes te vinden, die voor de ‘iPhone 4G’ zijn bedoeld. Toch is niet alles wat het lijkt, want deze case voor de ‘iPod touch HD’ is eigenlijk voor de HTC Touch HD 2 bedoeld.

hardmac case china

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 mei 2010, 11:36
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp geruchten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.