Witte iPhone 3G gevoelig voor haarscheurtjes in behuizing

Op het forum van Apple zijn berichten verschenen dat de witte iPhone 3G last heeft van scheuren. Vlakbij de muteknop kunnen haarscheurtjes ontstaan.

iPhone 3G scheurOp de discussieforums van Apple zijn de eerste berichten verschenen over een probleem dat zich alleen bij de witte iPhone 3G lijkt voor te doen: kleine haarscheurtjes bij de muteknop. Bij de ene persoon zit de scheur aan de zijkant, vlakbij de metaalkleurige rand. Bij anderen is er een gebogen scheurtje van zo’n 5 millimeter zichtbaar, iets verder van de muteknop. Het is nog te vroeg om in paniek uit te breken, want de circa tien personen die het probleem melden vormen maar een fractie van het totale aantal witte iPhone-bezitters.

Mensen die met hun iPhone terug zijn gegaan naar de winkel zeggen dat ze door Apple goed zijn geholpen. Mobiele operators willen nog wel eens moeilijk doen, maar wie teruggaat naar de Apple Store krijgt meteen een nieuw toestel mee.

Er zijn ook mensen die de scheur tussen de volumeknoppen en de metalen rand zien. Of de zwarte iPhone 3G hier ook last van heeft is vanwege de kleur waarschijnlijk moeilijker te zien. Hieronder nog een foto van een ‘schadegeval’: nauwelijks zichtbaar, maar wel iets om in de gaten te houden

Via: Apple Discussions

White iPhone Crack

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juli 2008, 14:06
Categorie Achtergrond
Onderwerp 3G

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.