Customize nu beschikbaar voor firmware 2.0

Customize is aangepast voor firmware 2.0. Met Customize kun je je iPhone voorzien van andere afbeeldingen, iconen, geluiden en thema's.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Customize 2.0Eindelijk! Customize is geschikt voor iPhone firmware 2.0 en klaar om te downloaden. Met Customize kun je je iPhone op verschillende manieren aanpassen, zoals het wijzigen van geluiden en afbeeldingen en het importeren van allerlei thema’s.

Ongeveer een week geleden meldde de ontwikkelaar op TheSpicyChicken Blog dat de software al experimenteel op iPhone 2.0 firmware werkte.

Voorheen was Customize alleen geschikt voor firmware 1.1.3 en 1.1.4. Je kunt Customize handmatig downloaden en installeren of wachten tot de software over een paar uur in Cydia verschijnt. Ga aan de slag met schuifknoppen, batterij-iconen, wallpapers en thema’s, vervang je dock, neem andere alert-geluiden! Je hebt hiervoor een iPhone met jailbreak nodig.

Downloaden: Customize

Met dank aan iMario!

PS: Sinds de serververhuizing van afgelopen vrijdag kwamen onze nieuwstips niet meer bij ons aan, dus mocht je in de tussentijd iets gestuurd hebben: excuses! We zullen vanaf nu de mailbox weer scherp in de gaten houden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 22:19
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.