Winterboard in Cydia beschikbaar: Summerboard-thema’s installeren op firmware 2.0

Winterboard is vanaf nu beschikbaar in Cydia. Met de applicatie kun je Summerboard-thema's gebruiken op firmware 2.0, zolang Summerboard zelf nog niet is aangepast.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

WinterboardHet is nog lang geen winter, maar dat weerhoudt Jay Freeman (Saurik) er niet van om een applicatie met de naam Winterboard uit te brengen. Winterboard is een applicatie waarmee je op dit moment alvast Summerboard-thema’s onder firmware 2.0 kunt gebruiken. Het is min of meer bedoeld om de wachttijd tot een compatibele Summerboard-versie te overbruggen. Er is op dit moment één achtergrond meegeleverd maar je kunt natuurlijk andere achtergronden thema’s, iconen, statusbalken en docks downloaden.

Winterboard bevindt zich nog in een vroeg stadium van ontwikkeling en biedt niet alle functies die je in Summerboard gewend was, maar dat zal nog veranderen.

Winterboard ondersteunt alle Summerboard-thema’s en werkt probleemloos samen met Customize 2.0. Na de installatie moet je de iPhone of iPod touch herstarten om de wijzigingen te zien. Het kiezen van een thema vergt ook wat geduld: tik je een thema aan, dan lijkt er aanvankelijk iets te gebeuren, maar na 5 tot 10 seconden ga je terug naar het Springboard. In Cydia vind je een aantal thema’s die je makkelijk kan installeren, zodat je niet handmatig via SFTP/SCP aan de slag hoeft.

Dankjewel Peter, Job, iMario en Wezside!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 16:11
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, summerboard, thema, winterboard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.