iPhone nano als mogelijk kerstcadeau?

The Daily Mail beweert dat er voor de kerst een iPhone nano in de winkel ligt. Die zou nog beter verkopen dan de originele iPhone, maar de bewijzen van tabloid The Daily Mail zijn nogal mager.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone nanoSensatiekrant The Daily Mail denkt de scoop van de week te hebben ontdekt: een iPhone nano! Die zal al voor de kerst in de winkel liggen en nog succesvoller zijn dan de originele iPhone. “This will be a big one“, zou een insider tegen The Daily Mail hebben gezegd. Waar de krant de informatie vandaan haalt blijft een raadsel. Al anderhalf jaar gaan er geruchten over een iPhone nano, waarvan de bekendste wel die van David Letterman (zie video) is van meer dan een jaar geleden.

Het toestel zou voor £150 in de winkel liggen voor prepaid-klanten van O2. Het toestel krijgt een candybar-vorm, zoals de iPod nano. Een expert die The Daily Mail opvoert, beweert dat er misschien zelfs een touchwheel aan de achterkant zit. Je kunt daarmee nummers invoeren door op de achterkant aan het touchwheel te draaien. We wachten nog even af totdat er iets meer bewijs is, want een tabloid als The Daily Mail is niet bepaald de meest betrouwbare bron.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 december 2008, 19:07
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp nano

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.