Win All Stars in maat 40, gesigneerd door 3FM dj’s (Serious Request)

iPhoneclub verloot de All Stars-schoenen, die we in de veiling van Serious Request hebben gewonnen. Om kans te maken op deze schoenen moet je het antwoord weten op de vraag: wanneer kwamen voor het eerst witte All Stars op de markt?
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

all stars schoenenZoals eerder vandaag beloofd verloten we de drie veilingobjecten van Serious Request. Het tweede object dat we weggeven zijn de witte Converse All Stars-schoenen met handtekeningen van de 3FM dj’s Giel, Gerard en Annemieke. Het zijn schoenen in maat 40, dus zorg dat degene voor wie de schoenen zijn bedoeld deze maat draagt (voor alle duidelijkheid: een andere maat is niet mogelijk). Wil je deze gesigneerde All Stars winnen, dan lees je hieronder wat je moet doen.

Om kans te maken op deze schoenen willen we het antwoord weten op de volgende vraag:

In welk jaar bracht Converse voor het eerst een *witte* versie van de Chuck Taylor All Stars op de markt?

Hint: we beschouwen het jaartal dat op Wikipedia staat vermeld m.b.t. de witte schoenen als het juiste antwoord. Je hebt tot maandag 4 januari 2010 om 12:00 uur ‘s middags de tijd om je inzending in te leveren. De winnaar ontvangt de schoenen 3 tot 5 werkdagen later (afhankelijk van verzending externe partij).

De kleine lettertjes van deze wedstrijd: De schoenen kunnen alleen naar een Nederlands adres worden gestuurd (daar kunnen wij niets aan doen, dat staat nu eenmaal in de regels van de verkoper). Wij laten het object rechtstreeks door 3FM naar de winnaar sturen; omdat iPhoneclub er niet als extra schakel tussen zit, kunnen we ook niet aansprakelijk worden gesteld bij verlies of diefstal van het pakket. 3FM verstuurt de schoenen met ontvangstbevestiging. De winnaar dient op 4 januari 2010 voor 18:00 uur het gewenste afleveradres kenbaar te maken, zodat wij tijdig de betaling kunnen uitvoeren en het afleveradres kunnen doorgeven.

Over de uitslag van de wedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd. Je kunt per persoon/e-mailadres slechts eenmaal meedoen; wie toch meermaals instuurt loopt het risico te worden gediskwalificeerd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 oktober 2011, 1:05
Categorieën Achtergrond, Round-up
Onderwerpen iPhoneclub, serious request, veiling

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.