Wi.U iPhone-batterijlader is slim én programmeerbaar

Wi.U is een nieuwe slimme batterijlader voor de iPhone, waarmee je je iPhone kunt opladen. met een app bepaal je wanneer dit accessoire moet gaan laden, maar de Wi.U kan ook automatisch beginnen te laden.

wiu-caseDe Wi.U is een slimme batterijlader voor de iPhone. Het gaat hier om een Kickstarter-project, waarbij de bedenkers een paar dagen de tijd hebben om 20.000 dollar bij elkaar te sprokkelen. Lukt dat, dan kunnen ze de Wi.U in productie gaan nemen. Maar het zal nog lastig gaan worden, want met nog maar twee dagen te gaan begint de tijd te dringen. De batterijlader is ‘slim’ in die zin, dat deze automatisch opmerkt wanneer de batterijspannning laag wordt. De Wi.U begint dan vanzelf te laden. Er hoort ook nog een app bij.

wiu iphoneDaarmee kun je instellen op welke dag en op welk tijdstip de lader zichzelf moet inschakelen. Je kunt zelfs een batterijpercentage instellen, zodat je bijvoorbeeld bij 10 procent gaat laden. Dat vereist natuurlijk wel dat je de iPhone continu in de Wi.U laat zitten.

Al dat moois gaat wel aardig wat geld kosten. Als je $25 investeert krijg je alleen een t-shirt en korting als de Wi.U ooit beschikbaar komst voor Android, BlackBerry, Nokia of Windows Phone. Geef je $100 of meer voor dit project, dan krijg je de Wi.U in pre-order in de kleur zwart of wit en bij $120 of meer heb je keuze uit tien verschillende kleuren. Voor internationale verzending moet je er nog 20 dollar bij op tellen. Net nog maar 45 uur te gaan en slechts $3.650 ingezameld is er weinig kans dat dit project er echt komt.

Met de Wi.U Pad, die apart op de markt zal worden gebracht, kun je de iPhone ook op een Powermat-achtige mat opladen. Volgens de bedenkers kun je dan 3 dagen gebruik maken van je iPhone.

Meer info: Kickstarter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 april 2011, 18:41
Categorie Accessoires
Onderwerpen batterij, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.