iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

Nederlandse Grabbit 2 voor iPad 2 krijgt een bureau- en muurclip

De Grabbit 2 is een nieuwe houder met lederen handgreep van het duo Roy Gilsing en Andrew Tong. Samen hebben ze de Grabbit 2 ontwikkeld, met een bureau- en muurclip.

grabbit tafelEerder kon je op iPadclub lezen over de Grabbit, een Nederlandse iPad-houder met een fraaie leren handgreep. Dit project is realiteit geworden, maar ontwerper Roy Gilsing en architect Andrew Tang besloten om nog een stap verder te gaan. Ze hebben de Grabbit 2 voor de iPad 2 ontwikkeld. Via Kickstarter proberen ze in ruim een maand meer dan 20.000 dollar bij elkaar te sprokkelen om deze houder te maken. Voor $29 ondersteun je het project en krijg je de Grabbit 2 zonder verdere kosten toegestuurd.

De Grabbit 2 is een hardshell met een draaibare lederen handgreep die in drie lengtes te gebruiken is. Maar ze zijn deze keer nog een stap verder gegaan met een nieuwe Moviewall Clip om de houder op je bureau te zetten, zoals je op de foto hierboven kunt zien. Deze clip is ook omgekeerd te gebruiken, om de iPad aan de muur te hangen voor films, als digitaal fotolijstje of voor presentaties. Handig is dat je de Grabbit 2 in combinatie met Apple’s Smart Cover kunt gebruiken, zodat ook de achterkant van je iPad altijd beschermd is. De oplossing is licht van gewicht en stevig gemaakt.

grabbit muurAls de Grabbit 2 straks in de winkel ligt betaal je 65 dollar maar ga je nu alvast een pre-order plaatsen om het project te steunen, dan betaal je maar 29 dollar. Het duurt dan nog wel even voordat je de Grabbit 2 op je deurmat vindt, want de bedenkers hebben zichzelf tot 31 mei de tijd gegeven om het benodigde productiebedrag te verzamelen. Daarna duurt het nog 10 weken om te maken, zodat je op z’n vroegst de Grabbit 2 begin augustus in huis hebt. Mochten er niet genoeg supporters zijn, dan gaat het project helaas niet door. Wie wel brood ziet in dit project, kan ook meerdere stuks bestellen, oplopend tot $75.000 voor 5.000 stuks. Je wordt dan distributeur en zakelijk partner van de bedenkers.

Meer info en pre-order: Kickstarter

grabbit

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 april 2011, 22:05
Categorie Accessoires
Onderwerp nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.