Where’s My Mickey is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft het iOS-spelletje Where's My Mickey van Disney uitgeroepen tot gratis App van de Week.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Where's My Mickey iPhone headerGisteren stond hij al gratis in iCulture Deals en nu weten we waarom: Apple heeft Where’s My Mickey uitgeroepen tot gratis App van de Week. De game zal daarom tot en met donderdag 30 januari gratis beschikbaar blijven. Where’s My Mickey speelt grotendeels net als het befaamde Where’s My Water, maar vervangt de groene alligator met Mickey Mouse. De game bevat daarnaast de nodige verwijzingen naar andere Disney-figuren.

In Where’s My Mickey graaf je met je vinger door een level heen, zodat een bron water de andere kant kan bereiken. Door dit op een specifieke manier te doen verdien je in de tussentijd ook sterren. Als je begint met spelen doet het allemaal erg denken aan Where’s My Water, maar later introduceert het spel extra waterbronnen zoals regenwolken.

Disney probeerde al eerder het spelprincipe van Where’s My Water breed in te zetten. In het iOS-spel Where’s My Perry mochten we ook al richting waterpijpen graven, maar dan met het vogelbekdier uit de tekenfilm Phineas & Ferb in de hoofdrol.

Where’s My Mickey is een week lang gratis te downloaden, maar voor de optionele in-app aankopen betaal je nog steeds. De game is prima speelbaar zonder – je kunt alleen hints en extra levelpakketten kopen. Geef je niks uit, dan houdt Where’s My Mickey je voor 80 levels zoet.

Downloaden:
Where’s My Mickey? (gratis, was €1,79, iPhone, iOS 5.0+)
Where’s My Mickey? XL (gratis, was €2,69, iPad, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:38
Categorie Apps
Onderwerpen disney, where's my mickey, where's my water

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.