Weer een ‘geheim’ handelsmerk van Apple ontdekt: iGuide

Apple heeft via het bedrijf iGuide Media LLC geprobeerd om de merknaam iGuide te registreren. Dit lijkt meer met bladeren door multimedia en het downloaden ben publicaties te maken te hebben, dan met een fysieke tablet.

apple tabletNa de onthulling van iSlate en de bijbehorende domeinnamen en merkregistraties is er weer iets nieuws ontdekt: iGuide. Maar Apple gokt niet op één paard: ze blijken wel meer domeinnamen en productnamen achter de hand te hebben. De nieuwste ontdekking is iGuide Media, LLC. Net als Slate Computing is dit bedrijf in Delaware gevestigd en heeft als enige bestaansrecht namens Apple een merknaam beheren. iGuide heeft sinds december 2007 een aanvraag lopen om het handelsmerk iGuide te mogen voeren. Ook hier speelt Apple’s Senior Trademark Specialist Regina Porter een rol: zij heeft opnieuw de handtekeningen gezet onder de handelsmerkaanvragen. De advocaat die de aanvraag administratief heeft afgehandeld is dezelfde persoon die het iPhone-handelsmerk voor Ocean Telecom Services heeft geregeld, namens Apple.

iGuide kan een nieuwe dienst zijn, maar ook een naam voor Apple’s tablet. De omschrijving van het handelsmerk is specifieker dan eerder bij iSlate, waarbij vrijwel elke IT-toepassing werd afgedekt. iGuide lijkt echter meer gericht op een browser voor internet en multimedia:

Computer hardware and computer software for accessing, browsing, searching, recording, organizing, storing, transmitting, receiving, manipulating, streaming, reproducing, playing, and reviewing audio, video, games, music, television, movies, photographs, and other multimedia content…

Je kunt er ook elektronische content mee downloaden:

Downloadable electronic publications in the nature of books, magazines, newsletters, journals, and blogs in the fields of entertainment, sports, science, history, culture, celebrities, news, current events, politics, technology, and education;

Een e-bookreader wellicht? Of misschien gewoon een dienst waarmee je op de iSlate boeken en tijdschriften kunt downloaden?

Via: Macrumors

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 december 2009, 13:07
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen geruchten, islate

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.