Weer andere foto’s achterkant nieuwe iPhone duiken op (update)

Vlak nadat 9to5Mac foto's van een mogelijke achterkant voor de nieuwe iPhone in handen kreeg, zijn er ook beelden opgedoken op MacRumors.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 5 witte achterkant 1Na 9to5Mac heeft ook MacRumors foto’s van de mogelijke nieuwe iPhone-achterkant bemachtigd. Hierin is een lichtere variant te zien, waarbij de strepen boven- en onderaan maar een beetje van kleur verschillen van het middenstuk. Bij de eerdere foto’s waren de strepen donkerder. Daarnaast laat een foto van de onderkant duidelijk zien dat de geluidspoort op de iPhone zich aan de onderkant bevindt, net zoals nu al bij de iPod touch het geval is.


De foto’s van MacRumors zijn afkomstig van uBreakiFix. Hoewel de foto’s veel gemeen hebben met de beelden van 9to5Mac, lijkt het lettertype op de buitenkant wel iets te verschillen.

Als we 9to5Mac mogen geloven, is het niet gek dat de foto een andere kleur heeft: hun bron meldt dat er naast een zwarte en witte variant meerdere kleuren beschikbaar zullen zijn.

Een foto van de onderkant van de behuizing laat naast de geluidspoort aan de onderkant ook de kleinere dock connector zien. Deze is in de vorm van een pil, iets waar eerdere geruchten ook op wezen.

UPDATE: 9to5Mac heeft nieuwe foto’s bemachtigd, waarin ook de voorkant van de nieuwe iPhone te bekijken is. Deze zou een scherm van 4-inch ondersteunen, wat zou betekenen dat het scherm langer wordt dan in vorige iPhones. Deze schermgrootte kwam eerder al in meerdere geruchten voorbij. In de foto’s zijn ook een zwarte en een witte achterkant te bekijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

49 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.