Mogelijke achterkant nieuwe iPhone gelekt

De reparatiesite iFixyouri heeft een mogelijke achterkant van de nieuwe iPhone in handen. Dit ontdekte 9to5Mac. De achterkant bestaat uit aluminium en heeft een kleinere dock connector.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 5 achterkantDe iPhone-reparatiesite iFixyouri heeft een nieuw onderdeel in handen, dat wellicht de achterkant van de volgende iPhone is. Dit ontdekte 9to5Mac. Het onderdeel bestaat volledig uit aluminium en heeft ook een kleinere dock-connector. Dat laatste is interessant: eerdere geruchten wezen er namelijk op dat Apple de dock-connector wil vervangen door een kleinere variant.

De achterkant zou niet gemaakt zijn van Liquid Metal, maar van aluminium. Korte tijd gingen er geruchten over een Liquid Metal-achterkant, op basis van patenten in handen van Apple, maar dit bleek na verloop van tijd al een stuk onwaarschijnlijker. De uitvinder van het metaal zei namelijk dat het nog wel even kan duren voordat Apple er gebruik van zal maken.

iFixyouri zegt dat de achterkant in het zwart en wit verkrijgbaar zal zijn, maar dat er ook andere kleuren geleverd worden.

De achterkant lijkt in lijn van een aantal verwachtingen te liggen. Het is alleen nog de vraag of dit de definitieve behuizing van de volgende iPhone is, of dat we kijken naar een (afgewezen) prototype van Apple. Het is namelijk niet duidelijk hoe iFixyouri aan het onderdeel is gekomen. De bron had het eerder wel bij het rechte eind: zo hadden zij als één van de eersten de witte voorkant van de iPad 2 in handen.

Ook MacRumors heeft een aantal foto’s van de nieuwe achterkant in handen gekregen. Het lettertype op de buitenkant verschilt hierbij van 9to5Mac’s foto’s.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 mei 2012, 17:33
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.