WeeKillBackground Pro: multitask-apps op je iPhone in één keer sluiten (jailbreak)

De jailbreaktweak WeeKillBackground Pro maakt het mogelijk om alle apps in de achtergrond van je iPhone met één druk in het Berichencentrum (Notification Center) af te sluiten. De tweak is beschikbaar via de BigBoss repo.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

WeeKillBackground ProHoewel het niet helemaal helder is of het handmatig afsluiten van je iPhone-apps echt je iPhone sneller maakt, zijn er een hoop iPhone-gebruikers die het zekere voor het onzekere nemen. De jailbreaktweak WeeKillBackground Pro maakt dit een stuk makkelijker: een widget in het Berichtencentrum (Notification Center) laat je in één tap alle apps die op de achtergrond actief zijn afsluiten.

WeeKillBackground Pro is altijd aanwezig in het Berichtencentrum van je iPhone. Druk je vanaf daar op ‘Tap to close apps’, dan worden alle apps die op de achtergrond van je iPhone draaien afgesloten. Vanuit het instellingenscherm van je iPhone kun je de WeeKillBackground Pro-widget naar je eigen smaak instellen. Vooral handig is de mogelijkheid om uitzonderingen te maken voor bepaalde apps, zodat deze altijd open blijven staan.

WeeKillBackground Pro is verkrijgbaar voor $0,99 via de BigBoss repository

Bron: iDownloadBlog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 17:30
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, multitasking

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.