WeekCal Planner: datumprikker-app van makers Week Calendar

De makers van Week Calendar hebben een nieuwe app uitgebracht. Met WeekCal Planner kun je een datum prikken met vrienden. De app komt een paar maanden nadat Week Calendar Datumprikker overnam.

WeekCal PlannerDe makers van het Nederlandse Week Calendar hebben een nieuwe app uitgebracht. Met WeekCal Planner kun je samen met vrienden een datum kiezen voor een evenement. Een functie die verdacht veel doet denken aan de app Datumprikker, en dat is niet zomaar: in oktober 2014 werd Datumprikker overgenomen door Week Calenar.

Met WeekCal Planner kunnen meerdere gebruikers aangeven welke datum voor een evenement het beste uitkomt. Op basis daarvan wordt uiteindelijk een selectie gemaakt. Bij het evenement in de agenda zie je uiteindelijk wie er allemaal wel of niet kunnen. Het zijn functies die we allemaal van Datumprikker kennen, een app die ook nog steeds in de App Store staat. Maar: WeekCal Planner is met zijn naam en schermteksten ook gericht op een Engelstalig publiek. Dat sluit aan op de plannen van Week Calendar om zich te richten op internationalisering. Gebruikers van de Datumprikker-app kunnen in WeekCal Planner gelijk bij hun oude agenda:

De uitrol van de app is nog maar net van start gegaan. Het duurde dan ook bij ons even voordat we een bevestigingsmail kregen bij het maken van een account. Vermoedelijk zal WeekCal Planner in de loop van de avond sneller werken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 februari 2015, 19:31
Categorie Apps
Onderwerpen datumprikker, week calendar

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.