LouLou datumprikker 2

Nieuwe versie van LouLou laat je sneller afspraken prikken vanuit WhatsApp

Met LouLou kun je eenvoudig een datum prikken vanuit Whatsapp. Je stelt zelf een vraag en antwoorden op om een afspraak te plannen, wat dankzij de nieuwe update nu nog sneller kan.

LouLou datumprikker 2Met de gratis app LouLou kun je gemakkelijk een afspraak maken of datum prikken in WhatsApp. Handig als je bijvoorbeeld met vrienden wilt afspreken, maar door de vele berichtjes het overzicht uit het oog verliest. De grote update van de app, die in 2013 ontwikkeld is door het Nederlandse bedrijf Triple IT, liep wat vertraging op maar is nu eindelijk uitgebracht. In LouLou 2.0 kun je nog sneller afspraken prikken vanuit WhatsApp.

De LouLou-app werkt dus samen met Whatsapp. Wanneer je beide apps op je smartphone geïnstalleerd hebt, kun je beginnen met afspreken. Daarvoor moet je eerst een vraag en antwoordmogelijkheden invullen. Waar dit over gaat kun je zelf bepalen. Wil je bijvoorbeeld een gezamenlijk kado kopen voor een verjaardag, maar wil je graag weten wat je vrienden het meest geschikt vinden? Dan kun je LouLou gebruiken om ze naar hun mening te vragen. Op het moment dat je de vraag verstuurt, opent de app automatisch WhatsApp. Hier kun je een gesprek of chatgroep kiezen waar je de vraag in wilt stellen. Vervolgens staat de vraag en bijbehorende link al voor je klaar en hoef je het berichtje alleen nog te versturen. Dit is nieuw in versie 2.0 en maakt het plannen sneller en eenvoudiger. Door de link te openen kunnen de anderen meedenken of een antwoord kiezen. Er is ook een optie om anderen nog extra antwoorden toe te laten voegen of meerdere antwoorden te selecteren.

LouLou datumprikker screenshot 2.0

Dankzij de update heeft het uiterlijk van de app ook een opfrisbeurt gekregen en is er ondersteuning voor de schermen van de iPhone 6 en 6 Plus. De makers hebben beloofd dat de volgende update minder lang op zich laat wachten en werken nu aan een datumprikker met kalenderweergave om LouLou nog handiger te maken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 maart 2015, 15:00
Categorie Apps
Onderwerp datumprikker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.