Djubble-appicoon.

Met Djubble kun je samen sporten en andere dingen afspreken

Djubble moet het makkelijker maken om mensen uit te nodigen om leuke dingen te gaan doen. Het grote voordeel: alleen degene die de activiteit aanmaakt hoeft zich bij de dienst te registreren.

Djubble-appicoon.Samen sporten is altijd leuker dan alleen. Of wat te denken van een biertje drinken met een paar goede vrienden? Djubble, een nieuwe Belgische app, moet het plannen van afspraken makkelijker maken. Er zijn al veel verschillende soorten apps waarmee je afspraken kunt maken met vrienden, dus wat zou Djubble toe moeten voegen? Het voordeel is dan ook dat je de app niet per se nodig hebt om op een zogenaamde Djubble te kunnen reageren.

Nodig vrienden uit met Djubble

Een nadeel van veel van dit soort apps is dat je al je vrienden uit moet nodigen om een account aan te maken. Zo bespraken wij onlangs nog Who’s In, ook een app om vrienden uit te nodigen om mee te doen met allerlei activiteiten. In deze app was het noodzakelijk om een account aan te maken, maar dat is in Djubble niet per se nodig. Alleen degene die een activiteit gaat plannen moet een account aanmaken, wat zowel via Facebook of via een apart Djubble-account kan.

Djubble laat je een activiteit plannen met je vrienden. Een activiteit aanmaken in Djubble.

Wel vraagt Djubble toegang tot je vriendenlijst, zodat je andere mensen vanuit de app kunt uitnodigen. Dit gaat bijvoorbeeld op basis van de mailadressen, waardoor je de persoonsgegevens van je vrienden wel aan Djubble verstrekt. Deze gegevens worden enkel en alleen gebruikt voor de diensten die Djubble met de app biedt. Zodra je vrienden de mail ontvangen, worden ze geleid naar een speciale internetpagina waar ze aan kunnen geven of ze meedoen met de geplande activiteit.

Bij het aanmaken van een activiteit kun je niet alleen tijdstip, maar ook de desbetreffende locatie aangeven. Het is wel jammer dat vrienden geen andere datum voor kunnen stellen, wat de opties wel wat beperkter maakt. Desalniettemin is het handig dat slechts één persoon de app nodig heeft waarmee je vervolgens de afspraken kunt delen via de bekende kanalen, zoals Facebook en WhatsApp.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 februari 2016, 21:41
Categorie Apps
Onderwerp datumprikker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.