Weather: sticker-thema en New Yorkse hel

De Weather-applicatie op de iPhone denkt dat New York de hel is. En met het Sticker-thema kun je Weather een nieuw uiterlijk met achtergrondbeeld hebben.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Sticker weather backgroundIn de weerapplicatie op de iPhone ging al eerder iets mis: als je New York invoert maakt de iPhone daar ‘Nieuw York’ van. Nu is er een andere bijzonderheid in Weather opgedoken: bij het invoeren van de letters Hell (dat gebeurt wel eens als je toevalling in Hellertown, Pennsylvania woont) blijkt het eerste resultaat in de lijst New York te zijn. Er wordt inmiddels naarstig gespeurd naar andere easter eggs die in de weersapplicatie zijn verborgen. Gelukkig zijn er ok zinvolle dingen die je met Weather kunt doen: bijvoorbeeld het Sticker-thema toepassen.

Het Sticker-thema van Louie Mantia en David Lanham is best aardig, maar het ziet er wat cartoonachtig uit, zo vond de website iPhoneskinning.com. Zij maakten een bijpassende sticker-achtergrond voor de weerapplicatie. De gedownloade bestanden van Sticker Weather zet je via sftp in de map Applications/Weather.app en klaar is Kees.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 februari 2008, 0:16
Categorie Apps
Onderwerpen sticker, weerbericht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.