waze-easter-eggs

Waze verstopt paaseieren in navigatie-app

Met Waze zul je de deur uit moeten om paaseieren te verzamelen. De navigatie-app heeft voor Pasen eieren verstopt waarmee je punten kunt verdienen door auto te rijden.
Joris Kersten - · Laatst bijgewerkt:

Het is bijna Pasen en dat betekent natuurlijk ook paaseieren zoeken. Nu kun je de choco-eitjes in huis verstoppen en gaan zoeken, maar dankzij de navigatie-app Waze kun je dit ook tijdens het autorijden doen. De gratis navigatie-app heeft paaseieren op verschillende wegen verstopt, zodat je punten kunt verdienen door een blokje om te rijden.


Waze paaseieren screenshotHet vinden van de paaseieren met Waze werkt op een leuke en veilige manier. Op de kaart waarop je route staat aangegeven, zie je naast de verkeersinformatie nu ook paaseieren. Door de route te rijden waar de paaseieren op liggen kun je ze pakken en punten verdienen. Ben je bijvoorbeeld op weg naar de supermarkt en zie je een ei? Dan kun je een stukje omrijden om hem mee te pikken. Let wel, je kunt maximaal 3 eieren per dag verzamelen. Het lijkt erop dat je meer dan 3 eieren per dag kunt verzamelen.

De punten die je verdient met het zoeken van paaseieren kunnen je een nieuwe rang opleveren in de app. Door in het menu op Mijn Waze en vervolgens Mijn scorebord te drukken, kun je het aantal behaalde punten zien. Vind je de paaseieren afleidend, dan kun je de wegsnoepjes in de beeldinstellingen van de app uitzetten.

De speciale actie van Waze duurt tot 1e Paasdag, dus je kunt nog tot 5 april de weg op om paaseieren te zoeken. In de vorige update werd de applicatie, die in handen is van Google, al voorzien van een widget voor iOS 8. Ook werd het versturen van je verwachte aankomsttijd vanuit de app toegevoegd, waardoor je eenvoudig je vrienden, familie of collega’s kunt laten weten hoe laat je bij ze zult zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
1 april 2015 om 18:57
Onderwerpen
,
Categorie
Apps
9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.