iPad-selfie-stick

Maak foto’s van jezelf met de selfiestick voor iPads

Het zat eraan te komen. Na de selfiestick voor iPhones is er nu ook een variant voor de iPad, voor iedereen die zich niet schaamt om selfies te maken met een tablet.

Selfie Stick iPhoneVeel musea, voetbalstadions en grote muziekfestivals moeten er niets meer van hebben: de selfiestick. Ze belemmeren anderen het zicht of worden gezien als gevaarlijk. Toch zijn de uitschuifbare statieven razend populair, wat ontwikkelaars aan het denken heeft gezet. We hebben er dan ook even op moeten wachten, maar er lijkt nu ook een selfiestick te zijn om foto’s van jezelf te maken met je iPad.

Voor veel mensen combineert de nieuwe selfiestick twee grote irritaties, namelijk het nemen van foto’s met een iPad en selfies maken met zo’n uitschuifbare statief. Mocht je je hier niet voor schamen dan kun je de stick met alle soorten tablets gebruiken, tot het formaat van de iPad 2 en iPad Air 2. Met een verstelbare rubberen riem zorg je ervoor dat het apparaat stevig vast blijft zitten. Zo kun je op een meter afstand met de front-camera van je iPad selfies maken van jezelf en je vrienden. Het is wel te hopen dat de foto’s niet vaak over moeten, want aangezien de iPad zwaarder is dan een iPhone zul je sterke armen nodig hebben om de stick een langere tijd in de lucht te houden.

iPad-selfie-stick

Voor wie bang is binnenkort overal tablets op uitschuifbare statieven te zien, kan voorlopig opgelucht ademhalen. Het lijkt er namelijk op dat deze iPad-selfiestick voorlopig nog niet in Nederland verkrijgbaar is. Tot die tijd zul je dus nog gewoon je iPhone op een stick moeten monteren of je iPad op afstand moeten houden om een perfecte selfie te maken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 april 2015, 12:12
Categorie Accessoires
Onderwerpen ipad, selfie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.