Snel naar huis met de 3D Touch-functie van Waze

Wase heeft 3D Touch-functies gekregen, zodat je snel naar huis of naar je werkt kunt navigeren. Ook verbruikt de app minder energie.

Waze 3D TouchDe navigatie-app Waze heeft nieuwe 3D Touch-functies gekregen. Daarmee kun je snel huiswaarts: druk iets harder op het icoontje en kies ‘Naar huis rijden’. Je kunt ook naar het werk rijden of je locatie versturen. Wil je een nieuwe bestemming invoeren, dan kan dat ook via 3D Touch door de optie ‘Adres zoeken’. We missen wel twee opties in dit lijstje: de mogelijkheid om ongevallen en snelheidscontroles door te geven.


Waze is de navigatie-app van Google, waar iedereen aan kan bijdragen. De 3D Touch-functies zijn uiteraard alleen beschikbaar op de iPhone 6s (Plus). Voor bezitters van andere smartphones zitten er ook wat kleine verbeteringen in zoals minder energieverbruik en een paneel met aankomsttijden.

Waze kreeg onlangs een nieuw design, nieuwe kaarten en makkelijker delen van locaties. Nu is er met versie 4.0.1 weer een belangrijke functie aan toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 november 2015, 22:07
Categorie Apps
Onderwerpen 3d touch, Navigatie, waze
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.