WaterField Designs kondigt nieuwe iPad-hoesjes aan

De iPad Smart Case en de iPad Slip Case zijn twee hoesjes van WaterField. Ze zijn bedoeld om je iPad te beschermen zonder dat het veel dikker wordt.

waterfieldWaterField Designs heeft een nieuwe reeks accessoires voor de iPad aangekondigd. Het gaat om de Smart Case en de Slip Case, twee aanvullingen op de Ultimate SleeveCase en de iPad Suede Jacket, die ze al eerder hebben gelanceerd. Bij de Smart Case (zie groene hoes hiernaast) stop je de iPad er aan de bovenkant in. Binnenin zit een plastic stootbestendig holster en er zitten lederen randjes langs de zijkant. De hoes zelf is aan de buitenkant grotendeels van stof gemaakt.

slipcase ipadDe blauwe Slip Case is een hoes met eveneens een opening aan de bovenkant. Er zit een plastic binnenhoes in, om schade door stoten en vallen te voorkomen. Een trekstrip aan de onderkant zorgt dat je de iPad snel uit de hoes haalt. De buitenkant van de hoes is wasbaar en waterbestendig. Je kunt ze nu alvast in meerdere kleuren bestellen voor respectievelijk $59 en $29.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 maart 2010, 20:54
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.