Watch Back: iPhone-hoes met touchscreen achterop

De Watch Back is een iPhone-hoes met een ingebouwd touchscreen, waardoor je twee schermen hebt om te gebruiken.

Watch BackDe Watch Back is een iPhone-hoes die een touchscreen toevoegt aan de achterkant van je iPhone. Hierdoor kun je bijvoorbeeld foto’s bekijken of filmpjes afspelen achterop je iPhone, terwijl je op de voorkant iets anders gaat doen. Een API moet het later ook mogelijk maken om speciale apps voor de achterkant te ontwikkelen, zodat je bijvoorbeeld altijd je Twitterfeed achterop je iPhone hebt staan.

De Watch Back verbindt via Bluetooth met je iPhone. Je kunt de case daarom waarschijnlijk ook gebruiken als hij niet direct aan je iPhone hangt, maar de hoes heeft daarom ook een aparte batterij nodig om van stroom te worden voorzien. Deze accu kan echter ook worden gebruikt om je iPhone op te laden als de batterij hiervan bijna leeg is. De Watch Back kan volgens de makers net zo lang mee als je iPhone op één volle accu.

Je kunt de Watch Back bestellen door op Indiegogo minstens 107 dollar te doneren op Indiegogo. Na je donatie ben je in ieder geval verzekerd van de iPhone-hoes: het betreft een flexibel crowdfundproject, wat betekent dat de makers hun geld krijgen ongeacht of ze hun streefbedrag binnenhalen. De eerste Watch Backs worden pas vanaf oktober 2013 verzonden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 mei 2013, 13:28
Categorie Accessoires
Onderwerp indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.