Mobile Down South: mobiel app-evenement in Eindhoven op 7 juni

Op vrijdag 7 juni 2013 vindt op Eindhoven voor de tweede maal Mobile Down South bij - een evenement over mobiele ontwikkeling.

Mobile Down SouthOp vrijdag 7 juni 2013 wordt voor de tweede maal Mobile Down South georganiseerd. Dit evenement speciaal voor mobiele ontwikkelaars vindt plaats in Eindhoven, waardoor het een ideale gelegenheid is voor ontwikkelaars die zich in het zuidoosten van het land bevinden. De deuren zullen om 9 uur openen bij Conference Center The Strip en sluiten om 19 uur weer. Tijdens het evenement zullen meerdere sprekers hun visie delen en worden er ook workshops georganiseerd.

Tussen de sprekers tijdens Mobile Down South zitten onder andere Adobe, Blue Giraffe, Microsoft, Blue Mango Interactive, Peerby, Google, Vodafone, ACHTUNG!, Mads en Questionmark. Het ontwikkelen van apps zal een belangrijke rol spelen op het evenement, maar ook zaken zoals het marketen van en binnen een applicatie zullen aan bod komen. Thema dit jaar is de vraag ‘Hoe brengt mobiele technologie ons dichter bij elkaar?’

Tickets voor Mobile Down South kunnen worden besteld voor 85 euro. Voor dat bedrag mag je de hele dag over de evenementvloer blijven ronddolen en aanschuiven bij praatjes en workshops. De organisatoren rekenen op meer dan 250 ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers die tijdens Mobile Down South aanwezig zullen zijn.

Meer informatie: Mobile Down South

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 mei 2013, 11:27
Categorie Round-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.