Wat zijn jouw hoogte- en dieptepunten van de WWDC keynote? (poll)

Wat vond jij van de keynote van WWDC 2012? We zijn benieuwd naar jullie hoogte- en dieptepunten van dit jaar. Wat viel tegen? En op welke punten heeft Apple jou positief verrast?

ipad oh noes dieptepuntApple kondigde gisteren tijdens de WWDC-keynote een hoop interessante dingen aan. Van iOS 6 tot een superstrak uitziende MacBook Pro met 15″ Retina-scherm: de concurrentie heeft het nakijken. Of toch niet? Traditiegetrouw zijn ook dit jaar weer heel wat mensen teleurgesteld over de WWDC-keynote. Misschien omdat ze te hooggespannen verwachtingen hadden, of omdat ze toch écht hadden gehoopt dat hun eerste generatie iPad nog een update zou krijgen. Hoe dan ook, wij zijn benieuwd hoe jij over de keynote denkt. Heeft Apple alle verwachtingen waargemaakt? Zijn er dingen die ze hebben laten liggen? Laat het weten in onze poll!

Overigens bleken we met onze vooruitblik op WWDC 2012 redelijk goed de spijker op z’n kop te hebben geslagen: alles wat we als zeer waarschijnlijk en redelijk waarschijnlijk hadden aangemerkt werd aangekondigd, behalve iTunes 11 (iTunes 10.6.3) en de Mac Pro (die trouwens wel een update kreeg). Dat er een nieuwe iPhone of Apple HDTV zou worden aangekondigd, vonden wij onwaarschijnlijk en dat bleek ook uiteindelijk niet het geval.

Maar het is tijd voor jullie mening: laat weten wat voor jou de grootste tegenvallers waren en van welk nieuws je pas echt blij werd! Bij elke poll mag je maximaal 3 opties kiezen.


Poll met dieptepunten niet zichtbaar? Kijk hier!


Poll met hoogtepunten niet zichtbaar? Kijk hier!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juni 2012, 8:30
Categorie Achtergrond
Onderwerpen ios 6, keynote, wwdc 2012, wwdc 2014 uitgelicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.