Wat levert een totaal vernielde iPhone nog op?

Een totaal vernielde iPhone op eBay levert nog best iets op. Weggooien is zonde blijkt bij deze iPhone 5 met waterschade, kapot scherm en deuken.

kapotte-iphoneStel, je hebt een iPhone die door de auto is overreden, een paar dagen in een modderplas heeft gelegen en die ook nog verbogen is. Weggooien of toch nog tweedehands proberen te verkopen? Verkopen is de slimste oplossing: het levert ruim 22 euro op, genoeg om samen met een vriend(in) een broodje buiten de deur te gaan eten of met z’n tweeën naar de film te gaan. De iPhone op de foto hiernaast verscheen op eBay en leverde $31 op, terwijl de aanbieder hoopte er $69 voor te krijgen. De compleet vernielde iPhone heeft een gebarsten scherm, bruine vlekken, een kromme behuizing, waterschade en lelijke krassen op de achterkant.

De koper geeft helaas geen details waarom deze iPhone er zo gehavend uitziet. En waarom de winnende koper er $31 voor over had blijft ook nog even een raadsel. Misschien vanwege interne onderdelen, die ondanks de waterschade nog voor reparaties gebruikt kunnen worden? Even opstarten is er niet meer bij, want het toestel is gelockt op basis van Apple ID… hoewel je die blokkade via een recent ontdekte truc ook weer makkelijk kunt verwijderen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 mei 2014, 13:15
Categorie Achtergrond
Onderwerp ebay

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.