Walmart gaat de iPhone 4 op 24 juni ook verkopen

Walmart gaat volgens eigen zeggen vanaf 24 juni de iPhone 4 verkopen. Hiermee zou het dus voor het eerst tegelijk zijn als de Apple-resellers.

Walmart gaat iPhone 4 verkopenWinkelketen Walmart heeft voor het eerst de mogelijkheid om de iPhone 4 tijdens de lancering op 24 juni direct te mogen verkopen. Voorheen waren ketens zoals Walmart, Best Buy en Radio Shack vaak enkele weken of maanden later met het verkopen van de iPhone. Dit was ook het geval bij de iPhone 3GS. In Nederland kennen we dit van verkopers zoals Media Markt. Walmart heeft aangegeven vanaf het begin de iPhone 4 te kunnen leveren en dus direct met de verkoop te kunnen starten.

Walmart wil de iPhone 4 op 24 juni direct bij alle winkels beschikbaar hebben. Desondanks is het nog altijd niet zeker of de winkelketen Apple’s nieuwe toestel wel mag verkopen, net zoals het niet zeker is dat retailers in Nederland direct al de mogelijkheid aanbieden om de iPhone 4 te kunnen kopen.

Mocht Walmart de iPhone 4 daadwerkelijk aan gaan bieden, dan gaat het niet vanaf 15 juni pre-orders aannemen zoals resellers dat gaan doen, aldus Walmart.

Bron: App Advice

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juni 2010, 9:58
Categorieën Geruchten, iDevices, Providers
Onderwerpen supermarkt, verkopen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.