WALdok: muurhouder, oplader en speaker voor iPhone en iPod

WALdok is een speaker, oplader en muurhouder voor de iPhone en iPod. Deze houder is geschikt voor elk type iPhone en is ook leverbaar met internationale adapter.

waldokWALdok is een oplader en speaker ineen, die geschikt is voor alle iPhones en de meeste iPods. Alle apparaten die de standaard 30-pins dockconnector gebruiken, zijn geschikt voor deze muurhouder, die je in het stopcontact steekt. Internationale adapters worden los erbij verkocht. WALdok is een project dat via Kickstarter wordt aangeboden. Dat houdt in, dat mensen die in het project geloven alvast geld overmaken, zodat de productie van start kan gaan. Met ruim 35.000 dollar heeft WALdock het doel ruim gehaald, dus de productie kan van start gaan. De WALdok is bedacht door Hern Kim en is te plaatsen in de badkamer, keuken, kantoor of een andere plek waar je naar muziek wilt luisteren.

WALdok-iphoneDoneer je $59 of meer, dan krijg je een WALdok uit de eerste productieronde. Het leuke van Kickstarter is bovendien dat je op de hoogte wordt gehouden over de voortgang: de selectie van de fabrikant, aanpassingen in het design en wat er verder nog bij het op de markt brengen van zo’n product komt kijken. Zoals gezegd: om in Europese stopcontacten te kunnen gebruiken moet je er een internationale adapter bij kopen.

Meer info: WALdok op Kickstarter

iphone-waldok

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 februari 2011, 19:12
Categorie Accessoires
Onderwerp opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.