vWallpaper: animaties als wallpaper

Met vWallpaper kun je geanimeerde wallpapers op je iPhone gebruiken. vWallpaper is op dit moment nog experimenteel; er worden twee wallpapers meegeleverd.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

WallpaperEric Degrange, dezelfde persoon die eerder Jamendo Ringtones maakte, heeft nu iets nieuws bedacht: video-wallpapers. Met vWallpaper kun je animaties als achtergrond op je SpringBoard laten zien. Op dit moment zijn in versie 0.3 twee wallpapers meegeleverd: een golfbeweging in water en een omhoog schietende vlam.

vWallpaper in Installer.app

vWallpaper is te vinden in de categorie Multimedia als je de source http://i.danstaface.net hebt toegevoegd.

vWallpaper, versie 0.3

Versie 0.3 is op dit moment verkrijgbaar.

Een menuoptie heb je nodig: Settings

Er is maar één menuoptie van belang: Settings (hoewel de ontwikkelaar een donatie vast ook graag tegemoet ziet).

De applicatie is nog experimenteel.

De ontwikkelaar waarschuwt dat de applicatie nog experimenteel is. Na het kiezen van de gewenste video via de optie Select Video moet je met de schuifknop de video inschakelen en daarna op Restart Springboard drukken. Schakel wel eerst je thema-wallpaper in Summerboard uit!

Er worden twee wallpapers meegeleverd.

Maar eerst moet je een video kiezen. vWallpaper levert er twee mee: een lichtblauwe video waarbij een druppel in het water valt en een rimpeling veroorzaakt en een zwart-oranje thema waarbij een soort vuurspuwer (buiten beeld) een grote vlam tevoorschijn blaast. Apple iPhone School heeft ook een aantal video’s gevonden (hopelijk zonder de corny familiefoto aan het einde) die je via SSH naar de locatie /Library/Skrew/Videos/ kunt uploaden.

Helaas is het niet mogelijk om een screenshot te maken.

Helaas is het niet mogelijk om een screenshot van de animatie te maken (hier had een vlam zichtbaar moeten zijn), maar onderstaande video maakt dat hopelijk goed.

Meer info: vWallpaper
Installeren via de source: http://i.danstaface.net

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 1:30
Categorieën iOS, Jailbreak
Onderwerpen animatie, video, wallpaper

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.